En (fjäll)värld av möjligheter

Samla medarbetarna och res till fjällen på vinterkonferensen. Kombinationen möte och utomhusaktiviteter ger de bästa förutsättningarna för ökad kreativiteten och bättre samarbete.

FOTO: SKISTAR

STORSLAGNA VYERNA och vita vidderna öppnar våra sinnen. När vi vistas i fjällen infinner sig ett lugn som gör att vi kan landa här och nu, i mötet tillsammans med våra medarbetare. Oavsett om du åker skidor eller inte är det svårt att inte låta sig påverkas av de snöklädda bergen. Den mäktiga fjällvärlden öppnar upp för nya perspektiv. Det finns många fördelar med att resa till fjällen på en konferens.

FJÄLLUFT GER ENERGI TILL MÖTET
ATT VISTAS UTOMHUS och andas in den krispiga vinterluften gör gott för både kropp och själ. Tiden i konferensrummet blir mer effektiv och fylld av energi när den varvas med vintriga aktiviteter på fjället.

TEAMBUILDING PÅ SNÖ
UTBUDET AV AKTIVITETER för konferensgrupper är stort i fjällen. Om deltagarna åker skidor är det naturligtvis en uppskattad aktivitet. Boka gärna en guide som tar er genom systemet. Andra aktiviteter som främjar arbetsglädjen kan vara att vandra med snöskor eller bygga isskulpturer. Gå på tur, kör skoter, åk hundspann eller testa isklättring – det finns något för alla.

BO TILLSAMMANS
ETT PERFEKT SÄTT ATT svetsa samman gänget är att låta dem bo tillsammans i lägenheter eller stugor. Den möjligheten är unik för fjällkonferenser och stärker sammanhållningen i gruppen. En extra guldkant får teambuildingen genom gemensamma matlagningsaktiviteter.

KOPPLA AV OCH HITTA BALANSEN
GENOM ATT BYTA MILJÖ och bryta vardagens stress får deltagarna möjlighet att koppla av och återhämta sig. Lägg in lugna stunder med spa och bastu i programmet. En kvällspromenad under en stjärnklar himmel kan bli den bästa stunden på konferensen. Kanske är det då de bästa idéerna kläcks.

ÅRE ELLER SÄLEN?
DET FINNS MÅNGA SKIDORTER att välja mellani Sverige men ofta står valet mellan Åre ochSälen. Skidorterna skiljer sig åt men har bådasina fördelar för konferensresan.Kroglivet i Åre liknar det vid Stureplanoch utbudet av butiker och caféer är som i vilkensmåstad som helst. Åreskutan är mäktigoch skidåkningen varierad. Systemet är stortoch här finns allt från nybörjarbackar tillutmanande offpist. Åre passar grupper somvill ha ett fullspäckat program med mycketaktiviteter och uteliv.

NÄR ARBETSPLATSER PÅ olika håll i Sverige ska sammanstråla är det svårt att hitta en bättre ort än Sälen. Göteborg, Stockholm, Gävle – det är ingen större skillnad i avstånd. Hit reser grupper som vill hålla samman deltagarna. Det är nära mellan konferenslokal och pist. En fördel med Sälen är att det går att kombinera olika system och till och med njuta av en skiddag i Trysil.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*