TRE MAGISKA MÖTESPLATSER I EUROPA

Sverige är både fantastiskt och prisvärt men ibland kan konferensen behöva en extra kick, något nytt och annorlunda som skapar gemensamma minnen. Ett tips är att försöka hitta en destination som inte alla i gruppen redan besökt.

LITAUEN: Vilnius

I JULI FÖLL ALLT STRÅLKASTARSKEN på Litauens huvudstad under NATO-mötet. Det är en stad värd att besöka. Den gamla stadskärnan finns på UNESCO:s världsarvslista och Vilnius historia är fascinerande. Förutom mysiga gamla gränder och intressant arkitektur finns här ett rikt utbud av bra krogar och barer. I stadens utkanter ligger moderna hotell med fina möteslokaler. Öst möter väst i Vilnius.

PORTUGAL: Porto

HAR NI VARIT PÅ KONFERENS i Lissabon och tyckte det var fantastiskt. Då vill ni kanske upprepa succén men på en ny destination i samma land. Kombinera kultur, mat och stadsliv med aktiva naturupplevelser i Porto. Staden är känd för sitt portvin men har så mycket mer att erbjuda. Gör en dagstur på två hjul på en av de vackra cykellederna utanför staden eller kryssa längs floden Douro. Missa inte Portos moderna konstmuseet Serralves som blev utsett till ett av Europas 10 bästa muséer 2022.

SPANIEN: Lloret de Mar

PÅ COSTA BRAVA, ÅTTA MIL NORR om Barcelona ligger Lloret de Mar. Medelhavet på ena sidan och Pyrenéerna på andra. Fyra stora stränder och mängder av vackra vikar, brer ut sig åt varsitt håll ifrån stadskärnan. Strosa runt i den gamla stadsdelen och insup den genuina spanska charmen. Slå er ner på en tapasbar och smaka ett lokalt vin efter dagens konferenspass.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*